HANTU LILIT !!!!

amende ? mesti korg dlm keraguan en bile bace tajuk post ni .. SEREEEMM ... haha .. tade kene mengene pon ngan ape yang aq nak cakap .. haha .. x2ally nak cite ,, my classmate suke tengok aq lilit sane lilit sini macam hantu lilit .. yela .. sekarang kan trend macam2 gaye shawl en en .. im damnly adore hana tajima !!!! maria elena !!! dorg mmg style la beb .. BUT ,, pakai tdung bkn sebab trend okay .. tu syariat .. hermm .. BACK ! my classmate tu en ,, ermm .. cne nak cakap erk ? dye cakap .. 'cantiklah awak pakai kejap style ni , kejap style tu , mmg pandai melilit ea ? awak buat la tutorial .. and aja kitorunk .. boleh tak .. haha .. buat tutorial .. its too late already lah my dear untuk buat tutorial .. sekarang dah ade lambakan tuto pakai shawl dah kat Utube .. but if kat U aq yang ulu , pedalaman ni , if korg nak membungkus kepale korang tu dengan various style of shawl mmg orang akan pelik .. sebab orang2 kat sini tak pakai macam tu sangat .. hahaha .. tapi name pon ain radzi ,, peduli ape ngan dorang .. janji aq bungkus kepale aq ni .. hehehe .. so ,, should i do tuto for them ? korang bagi la opinion okay .. menjerit kat shoutbox aq .. then nanti aq jerit balik .. hahaha



loose style


pashmina 


style ni tak clear .. im gonna upload yang lain later .. yuna style


loose and inner


messy style


double colour inner with messy style


loose style (basic je )




style ni pon xclear sgt .. satin shawl dgn wrapping style ..


ok ,, ni wrap style yg clear siket .



k k .. sekarang ain perlu study ok ? dah malam .. nak study dulu , then tido , esok pas subuh dah ade class .. huarghh . malasnyeee .. k la k lah .. bye all .. 


assalamualaikum (xjawab dosa , kalo jawab sayang :) )




ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

No comments:

Post a Comment