RINDU NAK MENARI !!!!

wehhhh ,,, tolong la daku !!!! sumpah aq kepengen bangeettt nak menari .. dah lame tak join kat function2 .. guys .. SERUMPUN SENI !!! kamon bebeh ... bile lagi ?? badan aq dah tergedik2 nak menari ni .. hermm .. sedihh sangat .. nak aktif balek macam dulu .. but dye tak bagi :( tapi minat .. cane cane ? ? huarghhh .. bole la bole la .. menari pakai tudung pon jadilah .. lame beb tak lepas gian .. sume dah bz ,, masing2 ade commitment masing2 .. sume dah takde mase nak aktif ngan bende2 ni agy .. isk isk isk (sedut hingus) :'(  



by istana budaya


by istana budaya jugak


by istana budaya lagi


ternyata by istana budaya :) (fav session )

damn cool okeyh dimekap oleh mekap artis yang super highper dupa pro .. tak selalu dapat rase en en ? hehe .. but bile korang nak cuci muke memang cannot go lah dalam bahase jawe nye .. macam lumpur beb warne air yang korang basuh muke tu doe . foundation bukan maen tebal agy dye selet kat muke aq .. belom agy eyeshadow yang 2 3 kaler uh agy .. belom blusher , gloss and segale bagai mak nenek yang dye tampal kat muke aq tuh agy .. haih .. hehehe .. but cool dowh .. de best lah istana budaya !

ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

No comments:

Post a Comment