DAHKU FEELING SHANTEK -..-"


hye nama saya nora danish.. raaaamai orang tanye kenapa nora danish ? kenapa bukan fasha sanda ke fazura ke salena gomez ke #eh .. haha lantak haku lah.. kuikuikui okay stop it right there.. (kene mengena?)
 
sumpah lama gila beb tak hapdate belok dahku yang indah lagi bergaya ni.. nak amek masa lupa cite lame sebenarnye.. nak mula hidop bahru lah kunun.. haha

baidewey,, disuatu fetang yang fanas lagi bahang tahap dewa,, ade lah sorang alien ni IM aku kat fesbuk.. ajak photoshoot.. gua dengan ferasaan vunga vunga capai lah todong ngan baju. dengan pantas dan segeranya,, gua tempek mekap dengan riak.. feeling diva bukan main.. lalu segera daku mencapai kunci mini alphad putihku yang gagah lagi perkasa dan bergerak ke destinasi..

dannnn klikkk klikkk klikkk... wahhh tiga photog taw snap2 tite.. diva nyahhh... haha thanks to teddy erfan and dekboy sebab dah buat gua rasa macam diva time tuh.. nak tengok artwork depa ? mai cekidaut..









haaa pink kau nyahhh... hehe.. kalau suka ngan artwork depa,, clik kat nama depa tu.. pm depa kat fesbuk yo.. hehe tata.. assalamualaikum


ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

3 comments:

Sheda ucu said...

dah memang kamoo santek pun yunk.. comel sngat huhu

sipenguincomel said...

hahaha mekaseh sheda :)

si keciq maii-ra said...

cntk cntk cntk

Post a Comment