menerewang melegakan otak ;)

assalamualaikum guys .. xjawab dosa , kalo jawab sayang :)


nak taw tak ? nak tawu tak ? since my mid sem break last friday en en ,, aku memang tak jejak tanah luar pagar rumah aku langsung weyhhh . 6 hari terperuk sampai jadi jeruk dalam rumah doh . ini satu pencapaian yang agak over ye tuan2 dan puan2 . that so not ain . but adelah makhluk asing dari planet yang jauh nye selang 4 buah rumah dari umah aku , ajak merendek kat town . perhh . happy yang wa rase macam happy wa dapat sejuta BHAII ! thanks lah wahai misz nurul elleena pfordten binti eddee pfordten . iloveu lah kawan ! muah3 untuk awak . 


motif keluar sebenarnye untuk teman dye repair lappy dye kat low yat and and and ,,,,,,,, jadi ala ala perunding imej untuk dye . ala ala je okeng ? for what ? ouh .. dye ade dinner kat U dye senin minggu depan . tema dye hip rock . huarghaha . tema dinner aku agy best . RED CARPET ! haa . tema ni baru best doe . kene dressup ala mak datin wanna be gitu :) hehe .. papepon im really enjoy the day :D


sedang enak memboyot kan perot di old town white coffee ( tempat feveret ) datanglah dua jejako . rupe2 nye dye kawan cik nana . ceh . lepas je dorang datang meramaikan majlis yang asalnya hanya dua orang , sumpah aku tak keluar suare langsung . haihh . sungguh tidak pandai lah aku nak bergaul . hermm . xberminat . and aku cube jage pergaulan dengan lelaki . tak mau DATUK A saye sedih kalo tawu saye merenyam dengan lelaki . haha . tapi bala pulak datang mase kitorang nak balik . dua helai mamat tadi hulur tangan nak salam . mungkin bagi dorang tu perkara biasa . tapi sorry , tu bukan bagi aku lah kawan . tapi what to do , dorang dah hulur . and boleh lak hentam kat situ tempat public , nak taknak kene lah sambut untuk menjaga aib . ujung jari kuku je aku salam dengan dorang . sorry DATUK A , i tak tawu nak wat ape time uh . patut i tak terima . boleh je tolak . tapi i blur . tergamam bile dorang hulur . sumpah pasni i lebih carefull bab2 ni . sorry datuk :'(  


datuk tak tawu agy nih , kalo dia bace entry ni , ajal lah aku . of kos dye takkan marah aq tapi aku tawu dia akan sedih :( 





let's go bebeh :)


meet , mak nenek kedut2 nurul elleena pfordten


A&W time :) feveret


heels yang diborong oleh nana :) gojes beb


meet , encik goldman :) 
 ( kene baya 2 ringgit if nak snapping dgn dia tawuuk !? )


oldtown white coffee time :) supa dupa feberet gua !


time to membuncitkan perot :) haha


nana's friend . mista mierul . gamba mista khai takde . haha
(nak tawu tak ? nana suke khai ! haha . padan muke kaw . aq pecahkan rahsia ko kat sini )


weyhhh ain ! tetengah orang ramai ko posing . tak malu ke ? haha . inilah nature nur ain mohd radzi . bia kan jelah . (ramai kot orang tengok time ni , tetibe baru sekarang nak malu )


location : bukitbintang :) 




the end :D



ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

2 comments:

n.i.k said...

follow back dak bru ni http://mysyazwanie.blogspot.com hehe

sipenguincomel said...

done ,, hit me back ..
hehehe

Post a Comment