semut boleh jadi jutawan

WHAT ?!!!! semut leh jadi jutawan ?? haishh ,, gebang sungguh weyhh .. cite nak kebaboom je ain nih .. hehehe .. but betul wehh .. nenek izzah kate en ,, kalo kite makan sehari terbang la dalam 10 hengget en en ? rm3 breakfast , rm4 lunch and rm3 for dinner (belanje harian aq) .. tu pon paleng ciput la aq keluar sehari . tapi bile perut tong drum aq ni asyek gendang gendung macam brass band mau tak lebih 10 hengget ? kannn ~ but what happen kalo 10 hengget tu bagi kat semut , mau tujuh keturunan tak habes rm10 uh . gule sekilo pon dlm 3 hengget lebih je . seko semut nak abeskan sekilo gule mau makan mase ber-abad .. hehehe .. bestnyeeeeee kalo dunia ni jual barang sume murah2 and tak perlu gune duit yang banyak macam semut en en . bahagia idop aq kalah orang kat sepital bahagia tuh . heeee ~ jum jadi cemut :)



cik semut :)


pengemuka teori 'semut leh jadi jutawan' nenek eyza :)




blog dah bersawang , berhabuk , berdebu , ber , ber , ber ,,,,,,,,,,,

aauuuucchhuuummm ,,, haihhhh .. terbersin2 aq bile sapu debu kat blog nih . yela .. dah lame tak berusik kann . "ain,kenape u dah lame tak online ?" tanye datuk A kepade ain . hermm . semua nih angkare UNINET ni laaaa .. kredit wifi aq still ade mase agy 6 jam boleh dye cakap aq tak register wifi . haishh .. ni yang nak naik hantu nih . "eleyhh ,, tinggal 6 jam je ain , halalkan jelah " kata nenek eyza .. " aihh mane bolehh ,, 6 hengget uhh .. boleh buat makan satu hari uhhh " kata ain yang sengkek nih .. hehehe .. " eleyh ,, tipu la tuh sehari 6 hengget ,, ko henggat perut ko tuh kecik , makan siket " balas si nenek . from that la terbukak nye teori semut leh jadi jutawan .. haihh .. merepek jeee ... sepak punggung tu kang baru tahu . hehehe . perhhh .. gile gersang macam tanah yang tandus di padang pasir otak aq bile tak on9 and intai-intai blog nih . boleh strok aq dibuat nye .. hermm .. now back to normal . wifi aq dah bekerja seperti biase dengan merangkai kan aq ke dunia siber  -,-" gile sakai ayat .. hehehe .. okaylah .. gonna stop here .. wayar and fius-fius otak aq macam dah nak meletop .. biase lahh ,, puase enn .. lemau siket .. hehe .. kbaii !!! :D






ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

2 comments:

Nurul Mazni said...

thanks for coming to my blog dearrrr.. :)
jalan2 kat sini..

sipenguincomel said...

welcome :) do visit again :D

Post a Comment