blog dah sembuh !!!!!!!!!!

yieppieeee  !!!! semangat baru .. alahai sonang nyo dalam hati ,, blog eden dah sehat .. ni sume welcome note punye pasal .. habis huru hara blog aq dibuat nye .. nasib baik lah ade cik shida argos yang dah selamat kan blog aku dari bala bencana .. cik sheda ni memang sediakan perkhidmatan edit blog and memang superb lah keje dye .. ce tgk header aku .. comel en en ? haha .. aku jumpe cik sheda ni dari blog cik mazni sawal time ngah usha2 tuto mekap dye yang supa power tuh .. ce tgk header blog cik mazni lak .. perhh .. comel en ? tu yang wat aku nak klik2 kat banner cik sheda tu .. hehehe . then lepas mengadu nasib kat cik sheda ,, dye pon menjalankan tugas menyembuhkan blog aku dari demam chikungunya disebabkan buat welcome note punye pasal .. haihh .. 


then now ,,, finished !!!! yeayyy .. blog dah sihatt !!! leh mempromote and mengupdate blog dengan perasaan bangga .. hehehe .. selame blog aku sakit , aku menyorokkan blog aku dari orang .. maluuuu ~ tapi sekarang dah tak dah .. hehee .. kalo korang nak dapatkan khidmat dia , jangan lupe klik kat banner dye taw :) 


jum kite usha sape cik shida argos . cun melechon tawww !! jangan ngorat !! taken sudaa ~


comel en ? hehehe .. 



ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

2 comments:

Nurul Mazni said...

thanks dear for linking my blog too~muaaaahhh3!!

sipenguincomel said...

hahaha .. welcome .. ur blog inspired me .. lovely tuto ..

Post a Comment