gila gambar gila bayang

assalamualaikum,, kum ape kombat bat ape batman man ape mentol tol ape tolak..... (sambungan di episod akan datang).. aritu ade seekor alien dari batu pahat datang kl nak jumpa aku... wuuu ~  alien itu adalaaaahhhhhhhhhhh
|
v

yaaaa... itulah alien yang kita cari..spesies ini sangat membahayakan kesihatan terutama pada perempuan..sila jangan rapat dengan alien ini..dia ada kutu kat janggut dia..boleh bagi korang kurap-kurapan..

ni entry takda motif dan tidak juga inovatif.. takda kene mengena dengan kak kiah rambut kerinting tu,, tak jugak ada kaitan dengan samad jonggos tu.. fasha sandha ??? pun takda kene mengena.. entry ni just nak bagi korang mimpi ngeri 7 hari 7 malam dan muntah darah 1000gallon.. haha..
let me introduce you to disclaimer of this semaks samuns blog
|
v
candidodidu 










muke tahan panas terik
nak menyopping pon dia tangkap jugak -..-

ada mak orang yang nak amik menantu makan cenggini tak? kalau ada sila beratur amik nombor kat kompleks tabung haji london..
sorang bajet macam photographer hebat sorang bajet macam egypt next top model *ciritbirit
muke mintak pelempang 80 das
meh sini aku tangkap gamba korang pulak.. 1....2.....3...... klik klik klik klik...... hahaha... dah macam retis kau jenab....
dah habis..bye.. ^_^ (serious takda motif kan entry ni) hahaha

T.H.E E.N.D






ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

5 comments:

ciksengeh :D said...

ain ! kurusnye !

Ardini Izzati said...

Cantiknyaa. Untunglaa ada photographer love love gitu :)

si keciq maii-ra said...

comeynya ain

sipenguincomel said...

@ciksengeh : mana ada kurus la ama.. hahaha.. tak tgk dpn2 agy.. mmg la.. hehe

sipenguincomel said...

miera : thanks :)

Post a Comment