sayang saya kat awak berjuta-juta kilo taw ♥

okay anak-anak murid semua ,, arini berapa hari bulan ye anak-anak ???? sebelas haribulan sebelas tahun duaribusebelas cikgu !!!! pandaiiiiiiii ~ ( motif ? -,-" )

entry ni aku buat khas untuk DATUK A saye , ahmad awais anwar bin yaakob .. tak kesah la korang geli nak bace ke , nak muntahdarah ke , berak hijau ke , bulu roma terpacak ke aku tak kesah .. kalo tak suke cube ko pandang screen pc korang kat bahagian atas belah kanan tu .. nampak ade button (x) kaler merah ? haa .. ko 'klik' kat situ .. ^_^

awais ,,,
nak tawu tak ? harini en 11.11.11 .. cantik kan tarikh tu .. ade pape makne ke untuk kite ? takde pon en .. tapi aku cume nak bagi tahu kau yang masuk harini kite dah bersama selame 9 bulan 1 minggu 2 hari .. ko sedar tak ? aku baru tersedar tadi .. so ape masalahnye ? takde pape .. aku just nak bagi tahu kau je ..

wehh .. thanks taw sebab kau dah bagi kasih sayang kau kat aku .. aku hargai sangat-sangat .. aku tak pernah lagi rase macam ni bile dengan lelaki lain .. tapi bile dengan kau ,, aku rase tersangat lain .. ko dah banyak berkorban dengan aku .. haha .. ayat kelakar kan ? -,-" ko dah banyak spend time kat aku , spend duit , spend kasih sayang , spend tenaga .. haa ?? tenaga ? hahaha .. maksud aku ko dah banyak buang karen layan perangai aku yang sewel ni .. thanks jugak ko dah sanggup terima aku seadanya .. aku korek idong ke , kentut ke , buat muke macam mr.bean ke menari chicken dance ke sume ko terime ..

kawan ko cakap aku ni pelik .. tak macam perempuan lain .. haihh .. sorry wehh kalo ko malu dengan kawan2 ko disebabkan perangai aku yang tak tentu hala ni .. otak aku ni fius putus sikit .. medulla oblonggata aku pon dah tak berfungsi dengan baik .. ko cakap aku ni degil .. sorry .. ko larang tapi aku buat jugak kan .. mesti semua urat saraf ko kucar kacir salirkan darah sebab ade bini cam aku ni en .. aku banyak member lelaki tapi ko tak penah kesah .. tapi kalo ko nak bertego dengan member perempuan ko pon aku dah soal ko bagai2 macam inspektor polis ..

aku tak kasi ko pakai seluar pendek , tak bagi ko keluar merate , suruh ko berenti merokok serta merta , tak bagi ko kontek dengan mane2 perempuan , tak bagi ko buat tu tak bagi ko buat ni .. tapi aku ?? buat sesuke hati je .. buat ape yang aku suke .. ko larang aku tak dengar .. tapi ko rilek je .. tak marah pon .. terus nasihatkan aku .. degil kan aku ? tapi bile ko buat aku naik angin .. hehehe .. tapi aku buat camtu sebab aku sayang dan sebab ko sabar , aku bertambah sayang ♥ .. aku akan usaha untuk berubah :) ko jangan risau .. aku kan dah janji ;)  insyaAllah aku akan berubah sikit2 .. ko tolong aku ye :)

tapi satu jelah aku nak kau tawu .. aku betol2 sayang kan ko .. tak cukup kuat lagi ?? okay .. aku cintakan kau .. sumpah wehh .. aku tak tipu kau .. ape yang aku mintak , aku nak kau setia , jujur dengan aku , tak mainkan perasaan aku , ikhlas dengan aku and serious dengan hubungan ni .. even kite baru lagi kenal tapi dah terlalu banyak kenangan kite .. satu aku nak kau ingat , kalo tetibe hati kau diketuk perempuan lain , kau bagi tahu aku .. jangan main kayu tige belakang aku .. just tell me .. i will be fine .. tapi mungkin kl ni akan dilanda banjir merah disebabkan aku nanges air mata darah tak pon taufan besar disebabkan aku meraung .. tu je :'( nauzubillah ~

aku harap , kau leh bimbing aku .. okay .. kau nak cakap kau pon tak sempurna ? ade ke manusia yang sempurna ? kalo ade meh sini aku ngorat dia .. kite same-same berubah okengg ? harap kite dapat jage hubungan ni sampai jadi satu ikatan yang sah nanti .. aku tak nak ape yang kite dah mulekan ni , diakhiri dengan satu benda yang sia-sia .. biar la berkekalan .. ko jangan nak harap sume bende akan sempurna kalo kite tak cube cari kesempurnaan tu .. doa tu penting .. dengar ni !!!! aku akan jage hati aku dari dihinggap oleh lelaki lain and aku harap kau pon macam tu jugak .. 

dear readers -----> aku dah banyak talking nonsense .. mesti boring gile kan ? okay .. dah boleh keluarkan isi perut korang sekarang .. peduli lak aku ... hehehehe ... sayang korang .. muahhhhhh ♥ ♥ ♥ 

takkatapongambanisweet .. hehehe


wes kate sape rampas ain dari aku , aku tombok muka dia ! hehe


hehehe .. wes gile ..

muka hodoh kami
|
|
|
V



credit to yojezac jumper :D





dengan dia otak aku gagal berfungsi dengan sempurna . dengan dia jantung aku kelam kabut salirkan darah . dengan dia sistem saraf aku jadi huru hara dan bile dengan dia aku rase sempurna 


pssss ... awak awak !!! saya sayang awak taw .. kbabai :)

 

ENJOY READING . KBAII . ASSALAMUALAIKUM

15 comments:

Farah Azurah said...

both of u comel banyak !!

kaka said...

acheceh..awak tomey sangat ni..aucthhh2!!

hudazaba.blogspot said...

akaq sweett...... harap brkekalan jekk

sipenguincomel said...

farah azurah : thanks baby :)

sipenguincomel said...

kaka :) awak lagi tomey lotey tawww .. hahaha

sipenguincomel said...

huda : thanks adek comeyy :)

Ponds said...

comel gila :)

Farra own's said...

tahu takpe . perhh ayatt . muke lembut jea :)

sipenguincomel said...

sys ain : mane ade comel lah .. comot jee .. hehe

sipenguincomel said...

sys eka : ayat bodo2 je ni .. haha

thaqibzaki said...

Nak kata: soooooooo sweeeettt..!!!~~ :D

sipenguincomel said...

hehehe ... nak kata : terima kasihhhh sgttttt ... hehehe

Yasmin ♥ said...

Sweettt sgt :]

sipenguincomel said...

thanks yasmin :)

Syahira Gedik said...

Saya kata : COMEL AND SO SWEETTT !!!! <3 nak tiru lahh .. hahah
<3 akk ain

Post a Comment